Despre noi

Locatie

Conceput ca un loc de intalnire si relaxare pentru angajatii fabricii de bere, „Colosul” asa cum era supranumit in anii 1900 Palatul Bragadiru, ramane si in zilele noastre una din cele mai impunatoare cladiri ale Bucurestiului din punct de vedere arhitectural.

Construit intr-un stil eclectic ce combina elemente de stil ale mai multor cladiri embleatice ale acelor vemuri, Palatul Bagadiru adapostea o sala de bal ce putea functiona de asemenea ca si sala de teatru sau de concerte. Tot in incinta palatului se gasea o popicarie dar si o biblioteca, restaurante, magazine si birouri.

In timpul comunismului intregul domeniu Bragadiru a fost nationalizat de catre stat.

Cu toate ca statul comunist le-a re-branduit ca si „Fabrica de bere Rahova” si „Casa de cultura Lenin”, atat fabrica de bere cat si Palatul Bragadiru si-au pastrat destinatia originala si in aceste tulburi vremuri,scapand de avantul demolarilor.

Familia industriasului Dumitru Marinescu Bragadiru a fost trimisa in inchisori, o parte reusind totusi sa se salveze peste hotre.

Dupa 1990 Palatul Bragadiru a fost retrocedat descendentiilor,  iar in prezent revine la gloria de alta data, adapostind asa cum initial i-a fost destinat, o sala de bal, magazine si restaurante.

Gazduit de Palatul Bragadiru, aceasta frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi.

Suntem mandrii ca putem lua parte la aceasta „calatorie” inceputa acum peste 100 de ani si impartasim viziunea acestui mare om Dumitru Marinescu Bragadiru ai carui angajati au gasit in acest loc un spatiu de relaxare  dupa orele de program.

JamStage – live music pub, creative hub, club & more – locul unde redescoperi muzica buna, de la rock la funk, bossa sau acid jazz, pâna la alternative sau indie-rock de ultima ora, isi deschide oficial portile. Vineri 2 Decembrie 2016.

Facilitati

Parcare, Garderoba, Spatiu exteior pentru fumat, Camera VIP pentru band.

Concept

– Live stage room

Spatiu destinat concertelor si evenimentelor, cu acces facil, neingradit, catre intrarea principala si secundara, accesul la bar neincomodand participantii la spectacol.

– The Mashup room

Spatiu alternativ modern destinat evenimentelor cu Dj si nu numai.