Danaga live in Jamstage / Breky, Groovmanescu, Happy G. & Cosian

ianuarie 27, 2017 9:00 pm - ianuarie 28, 2017 6:00 am

Club JamStage / Vineri 27 ianuarie / Ora 21:00
Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153)

prezinta:

Danaga [Live Set / Cluj-Napoca]
+
Breky [DJ Set / Afterparty]
Groovmanescu vs. Cosian. [DJ Set, B2B / Afterparty]
Happy Gutenberg [ DJ Set / Warm-Up]

Intrarea 15 lei [Bilete presale pe iaBilet.ro] / 25 Lei la intrare in ziua evenimentului. Pentru rezervari mese, sunati la 0786.890.800 (Dupa ora 14:00)
————————–————————–————————-
More Info:

Danaga (Daniel Aga) este un muzician din Cluj, cunoscut publicului pentru producțiile de pe prima compilație ‘Culese din Cartier’ editată de Subcarpați precum și albumului de debut ‘Am n-aripi’, o colecție de 17 povestiri despre alienarea omului contemporan, hipster și prea urban. Albumul, lansat în anul 2013, s-a bucurat de o primire bună de către public și a avut recenzii pozitive in revistele online Inspirationist.ro, Sub25 si Vice. De atunci a mai publicat o culegere de remixuri precum și un EP tribut Miles Davis și Donald Byrd (doi dintre trompetiștii sai preferați), toate putând fi descărcate gratuit pe site-ul danaga.bandcamp.com.

Muzica sa este o imbinare de mai multe genuri, de la electronica la jazz, hip hop sau house, cu influente din folclorul romanesc si cel international, iar seturile sale includ atat elemente electronice (sintetizatoare, efecte) cat si acustice (fluiere, chitara) sau live sampling.

A fost prezent pe scenele unor festivaluri importante, dintre care sunt de mentionat: Festivalul International de Folclor și Tradiții Cișmigiu, Amural – Brașov, Waha Festival, Green Sounds Festival – Herastrău, Midnight Sun – Vaeroy, Norvegia, Mekitburn – Brusells, Belgia. De asemenea a compus și mixat muzică pentru spectacole, performance-uri, animații și scurtmetraje, colaborând cu Teatrul Szigligeti din Oradea, Teatrul de stat Cluj, GroundFloor Grup – Fabrica de pensule sau CitiZenit – Arad.

http://danaga.bandcamp.com/
http://soundcloud.com/danaga
http://facebook.com/agadanaga
http://www.danaga.info/