Marius Mihalache Live in JamStage !

februarie 25, 2017 9:00 pm - februarie 26, 2017 6:00 am

Club JamStage / Sâmbătă 25 Februarie / Ora 20:00
Palatul Bragadiru (Calea Rahovei 147-153)

prezintă:

Marius Mihalache Live in JamStage !

Intrarea 30 lei [Bilete presale pe iaBilet.ro începând cu Marți, 7 Februarie] / 40 Lei la intrare in ziua evenimentului. Pentru rezervari mese, sunati la 0786.890.800 (Dupa ora 14:00)
————————–————————–————————-
More Info:

Marius Mihalache este un exceptional artist al tambalului ce a inceput sa cante la varsta de 6 ani, iar la 17 ani interpreta pe scena operei SCALA din Milano arii celebre compuse de Rahmaninov, Chopin, Schuman, Schubert sau Mozart.

Unul dintre cele mai importante momente din cariera sa a fost intalnirea cu Chick Corea, alaturi de care a sustinut o serie de concerte. Inregistreaza alaturi de Gloria Gaynor, Nina Simone si de alti muzicieni, cunoscuti pe plan mondial. Este muzicianul care a reusit sa confere tambalului valente, subtilitati si rezonante incredibile, rivalizand cu sonoritatile specifice muzicii clasice.

Stabilit de doi ani de zile in Statele Unite ale Americii, Marius Mihalache va invitain JamStage la concertul Back to Swing care inseamna intoarcerea la anii `20-`40, la perioada bunei dispozitii, intoarcerea la petrecerile lui Gatsby, a swing-ului plin de viata, a pantofilor rupti pe ringul de dans si a tinutelor purtate cu stil.

Este o poveste plina de spirit si improvizatie reunita in acordurile trupei, presarata cu stralucirea sunetului tambalului si a compozitiilor acestuia.

Componenta:
Marius Mihalache – tambal
Arabela Nicolau – voce
Lorin Mihalache – tobe
Nicu Baran – bass
Invitat: Emil Bizga

= JamStage =
live music pub, creative hub, club & more
Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)
www.jamstage.ro

Gazduit de Palatul Bragadiru, o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi.

Puncte de reper: Palatul Bragadiru se afla foarte aproape de Piata Regina Maria (Rond Cosbuc), nu in Comuna Bragadiru :))
Harta: http://tinyurl.com/jbkhphq